Tuesday, 31 May 2011

kisah lama

Talking To The Moon Lyrics By Bruno Mars

Monday, 30 May 2011





time nie kte oag wt camp kt PD,kte oag camp kt sane,aku and bdk2 EE g mandy kt sane lepak2 n mcm2 ar kte oag wt..y botak tuh bajet jer..xabis2 nk possing je ble bergambar bile wt bnde lain mule lah mlsnye..mmg best ar.y mandy gan aku jer dpt "pegalaman" y xbole d lupekn,,betol kan pozy? hahaha lawak2..mlm tuh kter oag wt BBQ..mknn mmg xabiz.last2 wt sarapan pg y agak2 keyang larh..mmg cntk view pantai time ptg..tenang and aman aku rase..y join aku fahmi,azizi,..bdk2 klaz aku eyol,anwar ibrahim,anwar ridhwan,pozy,shafiq raduan,amir,sheikh...wlau xseberape happening,,xp kter oag y kepale agk2 brilliant nia wt something y bole jd enjoy,,amik ggambar mmg xigat dunie kn,,,enjoy our life is more better then,,,you no larh..wt bnde2 y baik la kekawan kn..

Sunday, 29 May 2011

hidop yang bosan


dh tiba waktu cuti skolah..urm mmg borink wlau cuti mane xnye member2 smue ade hal klo yer pown xde tu time dh mlm2 bute,arhhh...idop aku mmg mcm nie time cuti msti sunyi,,ade HP xde oag nk mssg,ade FB mlas nk on9..keje skolah ermm...lmbt lg nk open skolah wt akhir2 naty larh..hahaha..ape2 pown mmg aku tgh bowink..nk kua pown xde member..member tu pntg pembace naty xder mmber jd cm aku bosan tahap....aper2 lah,aku bkn xder mmber xp dowg majang busy jer an.ok lah see again
ok lah,klau kowg tgok pics nie pown bole agk citernye..cm nie kt tmpt aku blajar uh ade la sowg y aku mnt nie...cantik gak,baik aperh an,xp pagai jer aku xsuke,aku xtau knper skrng aku dh mcm bnci ckit kt die lah.eran aku d buetnyer,aku bkn ape pnh gak nk knl lbh rpt xp die jual mahal an,nk wt cm aner,,aku bkn laki lain,handsome and dot,,dot,,dot,hah aku suke care die dress ikt trend lah d kate kan...urm,syg nyer jual mahal skunk aku dh xde ati lg kt die sbb aku dgr y die suke oag lain malunyer aku..urm xpelah aku still aku n mcm nie..hahaha lawak2..aku arap "L" gembira dgn plihan die,aku xkesah..asal ko happy n still my friend.. lagu blog aku bkn saje2 ltk lagu mcm tuh,aku ltk coz tu care aku spai kn isi idop aku,stylo an,hehehe..bg pembace aku myb dh lalok wt bnde nie coz pnt ssgt..aku tgu"SOMEONE" tuh..maaf klau aku y trlbih dlm pegenalan kite.L sorry we only just member rite?arghh.....

BATTLE OF THE YEAR 2010 | 1 on 1 BBOY BATTLE | YAK FILMS | BOTY FINALS i...

time nie kte oag kn KFC coz kter oag nk mkn lah an..haha..time nie just ade "kiter2" ajer..mmg bez ar mlm tuh,ade karoake gan lagu jiwng2 larh,layan lah jgak..nie amik gambar pas kyg,tuh muke mcm gitu2 ajer..hahahaaa ,,maaflah pembace gua xder idea nk ckp,,sorry3!!
haaaa...assalamualiakum,,urm..this is my new friend from my new scooll..arh mls nk speak2 nie. time nie kte oag wt jamuan bengkel xslap aku ar,smue nie kekawan aku,,y pkai bju mlayu warna ijau uh,kte oag pgl En.Lan.. Beliau ajr kter oag ttg EE..elaiktrik&elektronik same gan sblhnyer,,Mrs Marls...hahaha,ciut you no?...nie jugak ckgu kte oag same sperti ckgu Lan..erm,,ape lg lah mau citer yer..ntah ar.pape pown this my new family in temerloh,Pahang..ok thts all for my cakap2 to this pics,

Saturday, 14 May 2011

ini lah geng2 aku time SMK Panchor lu..haha gan dowg nie aku jd xsrupe oag haha..y ujung sblah aku uh amir..die atlet  guy,dlu aku gan die nk je msok larian,xp ape lah wt aku kalah ajer,die pecabar aku time lari 100 meter kt sklh,sblh kanan uh boboy,die nie encem men,,,membe dr skolah rendah kowt pape hal sal awek ajer aku gan die kongsi2..y bediri uh,,shahrul,gitaris band aku time uh..aku men drume aje..die dh la tinggi n indie boy..y pkai baju ala2 peace uh luqman je,,umm skrng name manje,xfhm aku.pkai baju biru uh nadzmi,bdk taman aku die skunk bdk bboy wow,,dr terer dr aku nie useha lbh yer,y nk lari uh capiz..bajet2 jer die nia hahaha..lek2 pape pown kowank memebe aku until dead
nie family aku,standard ar an oag nk gak tunjuk family..aku syg family aku,kadang2 aku malu gan dowg coz pagai aku y xsebrape nie..yelah aku dh la anak sulung an,,wt oagai x baik ape oag kate.....aku ade 5 adk bradik trmasok aku,pics nie time raye..aku time raye jer amik pics sesame,,klu ary lain xdpt den nk tlg..hahaha. skrg aku dh kurang spend mase gan dowg coz aku study kt pahang,jaoh..bia jaoh asal slamat wlau xd sisi dowg.. ape2 pown aku always syg kt dowg..di sebab kn dowg,aku jd seorang insan y bergune,,i love them very2 much

selamat hari ibu

Detik masa terus berlalu tanpa menanti sesiapa dan semakin hari umur kita pun akan meningkat bersama pengedaran masa. Kita semua dilahirkan di dunia ini melalui seorang yang bernama ibu. Begitu besar peranan dan jasa insan yang bernama ibu ini. Oleh itu renungkanlah sejenak apakah yang telah kita lakukan untuk membalas segala budi ibu ini. Sekurang-kurangnya peluk dan ciumlah ibu masing-masing yang dapat berjumpa atau sekurang-kurangnya telefon ibu bagi mereka yang duduk berjauhan.

for my lovely mom,
as u now
i can't see the world without u
thanx for being my mom
thanx coz care about me
no words can say that
i m really LOVE YOU, MOM !!
happy mother's day to my mom..
thanx God give the best mom for me..

p/s : for all ,. hargailh ibu,mama,umi,mak korang selagi die masih ade,