Tuesday, 28 February 2012

lagi lame lagi berabuk

assalamualaikum,aku dh xtau nk post ape,bende aku lalui same saje yg brulang tuh smue duka,hidup perlu diteruskan,mencari pon perlu d teruskan yerk,skrg aku nk gtau sorg perempuan n sorg lelaki,dgr sini korg brdue,aku arap kisah korg brcinta xmcm perempuan itu wt pada aku,maybe die begang gan ex die aku lak jd mangsenye,so sblom ape2 jd tlg fikir pjg,bye

Sunday, 19 February 2012

kegembiraan berkongsi

assalamualaikum,haha...best kot dpt call my best BFF a.k.a my sis,my baby sister.haha borak gan anie dh xigat dunie,mcm2 isu semase d bincangkan,hal dunie and mcm2,kate opah mcm2 ada,bila dpt call xigat kisah sedih and mia aku dh ade,haha rindu kt die,terima kasih krne mnjage die kpd org lame yer,nanti jupekan aku dgn mia ye,wlau sekejab trase lame,haha..aku xtau nk ckp ape lg sbb best dpt dgr suare nenek garang,hahaha teruk aku nie jgn marah yer,jage mia aku yer,thanx....call lagiiii..anie bia lah dowg nk kate aku nie Mr.A ko,aku xkisah dowg xfhm ape yg kite lalui,dowg tau hapy2 tu jer,igat aku psan aku yer,byeeee hunny-anie

Saturday, 18 February 2012

hazwani hunny

hai,urmmmmmm...anie,nie khas utk ko.anie oh anie sdare perempuan yg gila,,haha weii aku rindu lerhh kt sesape haha,aku mcm2 nk share xp xtau bila,sjak dh keje aku jrg nk toup sbb bkn sllu pkai fone,aku pkai fone office aje,hehe alang2 free an,mcm2 nk crite klau cite kt sini open sgt xpe2 aku try call ko ye,buat perempuan yg digelar 'baby-sister' bkn sy xnk call kamu xp kamu yg faham2 lah,eh anie-hunny madu,aku hapy skit,sikit jelah,nanti share ye,bye

Saturday, 11 February 2012

story for you

hai,ermm..ermm..ermm..masalah yer?mcm2 yg aku lalui,pening2 nasib baik dpt jgak setelkan mslh tuh klau x ade y macam2 gan aku.skrg dgn plahan2 aku dpt juga ape yg aku nk xp an,mmg makan mase yg pjg lah,xlame lagi dpt yg trbaik!!haha alhamdulillah,sjak dh jd dewase nie mcm2 bnde aku bljar ade yg baik and ade yg buruk org tua2 kate yg baik sbgai ikutan yg buruk sbgai nasihat mc tulah kan,dlm diam kan diri aku nie pelbagai bnde aku pendam ku cube utk jd yg trbaik pd smue org xp lain yg aku dpt,xpe2 itu dugaan hidup,utk yg dihargai sy suke kt awk,sy minat awk,xp sy skrg dh xsuke nk ckp byk kali penat rasenye,mmg ape yg awk lihat buat awk rase erkkk2!! kan xp ape yg saye ckp itu y sy buat,sy tgu,xp bila sy dgr ape awk ckp yg kita xsekepale aduh,mmg btol kita xsekepale,xp dari awk sy brubah sy mula minat tgok wanita yg sopan,dulu jahil haha ekeh,heeee thank buka mata sy and hati sy utk lihat smule dunie islam yg penuh pelbagai rahsie nie,maaf lpas nie sy kene krg kan cntct gan awk sbb sy nk awk jauhkan diri dr sy spye awk bole lalui hidup awk tanpe sy yg peganggu nie,klau awk bace bagus lah,thank you and be good muslimah for islam.

Friday, 10 February 2012

kusut

hai there,arghhhh!!!aku xtau knpe otak kusut smcm ar,fkrkan tuh nie tuh nie,,jd gila bole dh nie..girl where are you now?any msg for me?letter o telegram?haha mane ilang tuh xknl abg que ko nie lg ker???sbuk keje ke?o get new guy?hahaha.aku seorang yg mnggu ssorg yg aku kate "assalamualaikum awk,leh gagu?" haha,mcm die nk kt aku je,citer lame lupakn jela qusyairi an,bende nk jd asal kene lalui pelbagai proses so smtare tgu kite kne tawakal n brsabar,bnde yg kite lalui nie smue nye brulang xp yg lain nye tajuk prbuatan o prbualan tuh,aku tension + gila + sakit + happy + sad.....tu jela,bye moge happy selelu

Friday, 3 February 2012

new title for me

assalamualaikum..haaaaaaaaaaa bru lah free dr sbuk bekerja jd engineer muda aku kt office tuh and dh lame xstory lg kan.the story begin now,okay2 aku rindu kt geng skolah,bila nk jupe pon xtau smue sbuk gan keje gan awekkkkk gan dunie dowg,aku sbuk keje saje awek2 nie DEN DH XDO,malas nk mencari stelah isu2 semase melanda aku,haha kekadang rindu nk bercinta xp bila fkr akhirat fuhhh dosa siapa yg brcouple nie,so aku tahn lah nafsu untk brpunye nie.lg pon xkan dpt ape klau bercinta nie,yg dpt dushhh,break,gaduh2,sakit kepala..smue penyakit nie dtg dr brcinta lah.aku skrg just hidup gan family and my beloved friend saje.aku xtau ape prasaan aku skrg,sjak kisah dulu tuh mcm2 aku wt fkr pjg and aku nk msg gan sswg nie dh bpe mgu xmsg last2 ckp jgn arap kt die,lagi lah kecewa..aku cume nk ade org amik tau sal aku je,g pon dh lame aku knl die tibe2 tu die ckp frash2.ade ari tuh aku hang out kt bandar perghh awek rmai lak aku jage mata xtgok dowg and aku jupe ex aku gah date mak aiii dh brubh dasyat2 haha,layaaaaannnnn......hdup brasaskan sunnah Nabi pasti akn dpt kejayaan,aku cube amalkan skrg,sikit demi sediket,cube utk brjaye.amin!!