Monday, 29 April 2013

cinta dan kasih sayang

assalamualaikum,just nak share cerita.aku tak tahu kenapa diri ni byk sgt masalah yg buat aku sakit.kepada dia,sy minta maaf mmg salah sy ingat kt dia tp diri ni trllu prlukan ssrg seperti awk,dgn awk sy boleh berubah,yes i mean it,bg sy utk jelaskan sglanya dan kenapa bila dh bersama baru awk bg sy gambar tuh?kenapa sebelum ni tidak.mmg bercinta dalam islam haram.utk jawapan ni sy tk dpt bg sbb sy sendiri tk tahu kenapa manusia sekarang jadi macam ni,mcm2 perkara bermain dlm otak sy ni.harap dapat selesai kan masalah ni

Saturday, 13 April 2013

Perkenalan

Assalamualaikum ,pembuka coretan . Memandangkn da berhbuk blog ni . Biar sye kmbli myinari blog ni . :P . Haha .  ok ckp psal bab pkenaln . Rsenye smue org pernah merasainya walaupun dlm jgke mse yg singkt . Perkenalan itu tjdi apbila kita cube untuk mgenali dri seseorg .  Mungkin juga terjdi disbbkn oleh tkdir ilahi . ianya jga mgkin akn mbwa kita ke fasa yg strusnye iaitu fasa yg lbih serius dlm sesuatu phubungn . mgkin tnpe kita sedari kita juga akn mjdi lbih happy dn bhgie untuk mrentasi hari2 yg seterusnye bsme si dia . Mungkinla . ^_^. Tpi sbgai mnusia yg tdk smpurna kita jgn biarkn nafsu mgaburi sgalenye kerana Allah tahu ape yg tbaik untuk kite . Kalau rindu , doa pde Allah sbb die maha mgethui sgalenye . Kalau syg , doa pde Allah sbb die akn meneguhkn lgi iman kita . Kalau sakit , doa pde Allah sbb die akn bgi pnwar tbaik untuk kite .
Akhir sekali , terima kasih kpd my lover yg tgah skit gusi tu sbb bgi pnjm blog ni . thankz jgak sbb jdi kwan n pneman sye slma 5 taon ni . #thankyouAllah