Sunday, 22 April 2012

drag in melaka-muar johor

hai there,have new story for my new life,now i am kid car,haha dah2 mls nk speaking lg,smlm mmg terbaik maaa,,drag kt melaka mmg terbaik,msok free klau free tau2 jela an,mmg rmai yg xterkira la,,aku pergi sana gan 2 org member baik,nadzmi n my bos fahmi a.k.a amie labus.haha..grak kul 2 lbih,msok hiway kul 3,,sblom tuh bg makan lu kete an,kang xpasal stop tgh jalan,lame gak prjalanan,,spai sane kul 5 ptg,dah spai mmg hapy xp nk cri track drag uh mcm2 hal,sesat laa,ape lah,hahaha..spai2 acara keikar mula,mmg terbaik la jokie2 kete kancil uh,yg palat kelisa uh,mcm haram siot...akhir2 kalah gak haha,dpt la jgak an ku jupe kwn aku dr bengkel avantech garage,dh lame xjupe an,citer salkete gan labu mmg terngagar aku,kurang faham,haha xp mmg terbaik ar smlm,wira ekzos pekakxp surperp...haha gambar xbyk,camera xbwak..

ini pon rebat je,,lpas nie taiping,xp xpergi ar,kt putrajaya i will be there,wait n see avantech...

Wednesday, 11 April 2012

rindu

assalamualaikum,okay2 skrg tajuk RINDU..mmg universal kan,haha aku rindu kwn2 aku,yg temerloh dan sini,yela majang busy jer kan,dowg pon kekadang ajak lpak xp aku xfree klau free nk rehat penat kan,nanti aku jak lah kowg yerk lpak,bila kau n korg free lah,,itu cerita rindu pd kekawn rindu pd ani?? klau muak nk bace jgn follow lain kali or view blog aku,we are geng maaa an ani..same suka duka kita share xp skrg mane going?? kan aku kate jgn ilang kan diri ko dr aku,many story maa mau kongsi.."kita kongsi warna mate dan juga warna hati",haha..byk nie ani oii,member ko apsal??? kate islam pkai la ttp aurat.dh byk brubah,arap spai mati lah,,arr..call me..okay?? now the hard to tell..F itulah gelaran utk name die dlm diam..faham2? xpon xper..okay2 12/4 tarikh lahir die,aku cuma dpt wish gan sms itu pon mmg aku kene klau x rase berat hati aku nie..yela org yg aku suka xkan la xnk wish an,klau korg pon ann??agak lah kan,aku xmsg die sbb aku xde hbgn yg sah gan die xper2..nanti dtg satu rombongan gan kereta Honda civic dtg minang,nissan teana tu ltak tepi sbb honda nk msok,hahaha gurau xp akn jadi keyataan insyaAllah,okay laa mata dh kuyu,mau tido, nie xdpt tido sbb rindu lah,,bye see again

layan saja

Di Saat Aku Ingin Bermesej .. Kau Pulak Nak Tido ..
Di Saat Aku Ingin Berjumpa .. Kau Pulak Takda Duit ..
Di Saat Aku Ingin Jujur .. Kau Pulak Tak Percaya ..
Di Saat Aku Sakit .. Kau Pulak Yang Over Risau ..
Di Saat Aku Merajuk .. Kau Pulak Beria2 Nak Pujuk ..
... Di Saat Aku Ingin Pergi .. Kau Pulak Yang Sedih ..
Di Saat Aku Tiada .. Kau Pulak Yang Mengalir Air Mata ..
Di Saat Itu Lah .. Kau Dan Aku Saling Merindu ..
dan di saat itu lah kita sedar bahawa cinta itu saling melengkapi

Sunday, 1 April 2012

rindu,

assalamualaikum,haii...ari nie agk tegang urat leher..tgu dh 3 jam bila nk naik pon xtau,sy rindu awk lah,nak balik n msg2 awk,klau bole call.hehe..utk hazwani hadi,lame2 tgu xjd wei,mane hilang nk alone jgn harap,ko ade aku kan,cpt2 aku xsbr nk brgosip gan ko nie makcik MIA,aku tau ko on HP,xkira faham,faiszah miss u..bye