Saturday, 17 December 2011

selamat tinggal

assalamualaikum,hei there.aku lepas nie lame lah xonline and share story,ade bnde kene aku buat,buat kekawan aku,aku mnx maaf ye,and aniee..i will miss u lah,haha aku ade bnde nk buat maaf yer,xde pape nk story,buat manusie bergelar 'sseorg'i will hate you and thank you lah,tu saje,byeeee.. saranghea anie?? ko yg ajar aku,hehehe

Monday, 12 December 2011

Hazwani Bestari

assalamualaikum,
....hei,knpe?aku xmarah pon kt ko.aku okay je anie,jgn sedih2 aku ade untk ko yer,,aku xkn msg die lg,die mane penah suka aku,umm aku tetap aku anie,bia orang kate aku ape2 pon kptsan aku ialah diri aku,mulai skrg aku xnk tau lg ape2 lg ttg dia,tau sajelah,aku mnx maaf yer,nie care yg aku suka buat bila hati aku di sakiti wlau byk kslpn aku lakukan kt ko,xpenah sekali sumur hidup ko nk bwk bincang masalah yg kita hadapi kan,crite ye kbrukan aku kt abg ksygn ko,aku nk dowg tau aku nie manusie jenis xkenang budi,xhargai manusie yg mcm ko and ape2 lah yg 'baik' ttg aku nie,maaf klau gune bahasa kasar sbb aku xkenang budi,xkenang jasa baik ko kt aku,maafkan saya!!anie klau nk kenal ssowg jgn cari mcm aku tau yelah tgok lah aku,hahaha xkenang jasa org,itu kan agapan manusie kt aku,perlu ke aku kene gtau"ehh,,sy bg awk nie sbb sy hargai awk tahan sikap gan sy".."hei,,sy sbnrnye dh sibuk,xp sy nk ade juga utk awk,xp awk xtau"..care nk hargai n care nk sentiase ade utk org mcm tuh ker anie?satu lagi,jgn cari org mcm aku.."klau ade lelaki msg awk,gtau sy yer,"..terlalu meminta utk die jujur,sebabkan syg aku nie,semuenyer brubah,faham anie my besties?jgn cari manusie mcm aku nie,sape yg nk,klau ade yg suke mainkan prasaanaku je,hah dah lali gan care di prmainkan,anie aku rase ko perlu cari manusieyg mcm kwn ko nk,yg bole bg die gelak2 an..!? pilih yg trbaik jgn tgok luaran,mase bljar dulu mmg aku lain dlm hbgn istimewa xp die silap tafsir aku mcm mane,dlm mase nie untk lupakan die mmg susah sbb syg ade lg,xp bg yg cepat lupa,fikir sendiri,
ANIE lepas nie aku hidup merantau,so kene ar brsabar klau nk cntct aku yerk,khdupan mcm nie best,,yelah dpt tau mcm2 elok dr luaran dan dlmn kan,aku ade hadiah nk bg die mase dulu2 ar,xp skrg hadiah tuh mybe jd hak org lain,tgu aku crite yer,selalu dlm blog nie citer sedih je kan,lepas nie aku xnk dah cite,ok lah anie bye nyte,take care.love you my friend!

Sunday, 11 December 2011

assalamualaikum,hai there,i just get some story to share,skrg baru aku tau semuenye salah aku,aku mmg xwt ko gelak bila brsama aku,aku wt mcm tuh sbb ko penah cakap yg ko nk stdy so bila kita msg xde lah sgt aku wt ko gelak kann,lagi pon aku tgah jd sorang pelajar bknnye mcm pakwe ko skrg ouh yer,,,,lupa nk ckp i hope that you two be a perfect couple and make a new life after be suck with me rite,ok2 smbg semula..ye mmg aku fikir dlm kotak sajer,aku xpnh nk buat ko gelak happy,sebab aku xpnh nk fikir luar kotak,umm,aku arap yg ko pilih nie jodoh sebenar ko,yg dtgnye dr utusan illahi...Abg bel yer...qucai baru kenal abg,qucai bkn de pape gan die,jage lah die yerk,budak mentah mcm qucai xptot nk kt sorg popuan yg abg bel ade.moge lalui hidup yg brmakne,haha..amin!!
ouh yer anie,aku mnx maaf,cuma xleh tahan so aku ntah,,thanx yer gurau2 td,dlam hidup nie anie,benda brputar je anie,klau nie aku dpt nanti tu jgak aku dpt,lame jer masenyer,sheikh kawan aku,aku tau ape die rase,maaf buat mase nie aku xon9,klau ade pon kekawan aku yg tlgkan,
new story,new life,be the past let the past..wohhhh!!!sungguh senang hidup seorang pemain hati.
bende nk crite byk xguna,bkn ade pape,ok2,,ttg perasaan,org tue kate xelok benci2 nie,sbb nanti bende xbaik akn timpa kita,jujur dlm sebuah hubungan pasti akn kekal,aku dh mula melalut nie. next take a key,drive as speed of light,then died!!!!!!!!!!!hahahaha,BYE

Friday, 9 December 2011

assalamualaikum,aku tak tau nak kata ape lg,kehidupan aku skrg dh takde makne lg(empty),kenapa die pilih jalan nie bukn byk ke lg yg jln yg boleh pilih,aku tak kisah ape2 yg blaku tapi tlg bg tau sbb kenapa pergi macam tu saja,aku manusie,ade perasaan.aku sedih smpai tak tau nk ckp ape lg.bg aku semue yg aku bina musnah dgn sekalinye.memang aku seorang lelaki,setiap mase aku igat kt die,setiap hari,setiap jam sedikit pon aku tak penh nk cuba lupakan tapi die,memang ini semue kesilapn aku,aku seorang yg byk buat silap dan aku belajar dr kslapn yg aku buat.8/12/2011 tamat waktu persekolahan aku di alam pelajar sekolah,happy,sedih n mcm2 perasaan ade mase tuh,tapi aku hnye boleh kawal saje bnde tuh semua,aku tunggu dpn asrama aspura,aku fikir ssorg akn dtg jupe aku buat kali teakhir dlm hidup die tapi muka die lngsg aku tak nmpk,sedihnye,aku tunngu jgak kt dpn wakaf bas,fikir die dtg,akhirnye seorang kawan baik die dtg wish good luck untuk hidup aku,aku memang beharap die akan jupe aku untuk kali teakhir,hajat ku tak sampai,tape lah,aku redha ape yg aku alami,walau ape aku lakukan dlm hidup aku nie,aku tak dpt nk lupakan die lg,die pergi,aku masih diri aku yg dulu,sedih aku aku boleh simpan,tak perlu aku luahkan lg,aku tau die berusaha nk lupakan aku,thanx ya buat mcm nie,mase suruh jujur tak penah nak bg tau perkara yg sbnrnyer dan beakhir mcm nie,kawan tetap kawan,aku mintak maaf kerana sikap tidak baik aku ini,selamat berjaya dgn ape yg ko de skrg,satu saje,ko akn alami benda nie lambat @ cepat saje,mia farisya,jaga die,aku tak akn buang gambar die tapi die remove pics aku.lastly thank you for all that you make me like who i m now.anie(aja-aja fighting) aku tak tau ape mksdnye,please contact aku,bye