Sunday, 11 December 2011

assalamualaikum,hai there,i just get some story to share,skrg baru aku tau semuenye salah aku,aku mmg xwt ko gelak bila brsama aku,aku wt mcm tuh sbb ko penah cakap yg ko nk stdy so bila kita msg xde lah sgt aku wt ko gelak kann,lagi pon aku tgah jd sorang pelajar bknnye mcm pakwe ko skrg ouh yer,,,,lupa nk ckp i hope that you two be a perfect couple and make a new life after be suck with me rite,ok2 smbg semula..ye mmg aku fikir dlm kotak sajer,aku xpnh nk buat ko gelak happy,sebab aku xpnh nk fikir luar kotak,umm,aku arap yg ko pilih nie jodoh sebenar ko,yg dtgnye dr utusan illahi...Abg bel yer...qucai baru kenal abg,qucai bkn de pape gan die,jage lah die yerk,budak mentah mcm qucai xptot nk kt sorg popuan yg abg bel ade.moge lalui hidup yg brmakne,haha..amin!!
ouh yer anie,aku mnx maaf,cuma xleh tahan so aku ntah,,thanx yer gurau2 td,dlam hidup nie anie,benda brputar je anie,klau nie aku dpt nanti tu jgak aku dpt,lame jer masenyer,sheikh kawan aku,aku tau ape die rase,maaf buat mase nie aku xon9,klau ade pon kekawan aku yg tlgkan,
new story,new life,be the past let the past..wohhhh!!!sungguh senang hidup seorang pemain hati.
bende nk crite byk xguna,bkn ade pape,ok2,,ttg perasaan,org tue kate xelok benci2 nie,sbb nanti bende xbaik akn timpa kita,jujur dlm sebuah hubungan pasti akn kekal,aku dh mula melalut nie. next take a key,drive as speed of light,then died!!!!!!!!!!!hahahaha,BYE

No comments:

Post a Comment