Monday, 12 December 2011

Hazwani Bestari

assalamualaikum,
....hei,knpe?aku xmarah pon kt ko.aku okay je anie,jgn sedih2 aku ade untk ko yer,,aku xkn msg die lg,die mane penah suka aku,umm aku tetap aku anie,bia orang kate aku ape2 pon kptsan aku ialah diri aku,mulai skrg aku xnk tau lg ape2 lg ttg dia,tau sajelah,aku mnx maaf yer,nie care yg aku suka buat bila hati aku di sakiti wlau byk kslpn aku lakukan kt ko,xpenah sekali sumur hidup ko nk bwk bincang masalah yg kita hadapi kan,crite ye kbrukan aku kt abg ksygn ko,aku nk dowg tau aku nie manusie jenis xkenang budi,xhargai manusie yg mcm ko and ape2 lah yg 'baik' ttg aku nie,maaf klau gune bahasa kasar sbb aku xkenang budi,xkenang jasa baik ko kt aku,maafkan saya!!anie klau nk kenal ssowg jgn cari mcm aku tau yelah tgok lah aku,hahaha xkenang jasa org,itu kan agapan manusie kt aku,perlu ke aku kene gtau"ehh,,sy bg awk nie sbb sy hargai awk tahan sikap gan sy".."hei,,sy sbnrnye dh sibuk,xp sy nk ade juga utk awk,xp awk xtau"..care nk hargai n care nk sentiase ade utk org mcm tuh ker anie?satu lagi,jgn cari org mcm aku.."klau ade lelaki msg awk,gtau sy yer,"..terlalu meminta utk die jujur,sebabkan syg aku nie,semuenyer brubah,faham anie my besties?jgn cari manusie mcm aku nie,sape yg nk,klau ade yg suke mainkan prasaanaku je,hah dah lali gan care di prmainkan,anie aku rase ko perlu cari manusieyg mcm kwn ko nk,yg bole bg die gelak2 an..!? pilih yg trbaik jgn tgok luaran,mase bljar dulu mmg aku lain dlm hbgn istimewa xp die silap tafsir aku mcm mane,dlm mase nie untk lupakan die mmg susah sbb syg ade lg,xp bg yg cepat lupa,fikir sendiri,
ANIE lepas nie aku hidup merantau,so kene ar brsabar klau nk cntct aku yerk,khdupan mcm nie best,,yelah dpt tau mcm2 elok dr luaran dan dlmn kan,aku ade hadiah nk bg die mase dulu2 ar,xp skrg hadiah tuh mybe jd hak org lain,tgu aku crite yer,selalu dlm blog nie citer sedih je kan,lepas nie aku xnk dah cite,ok lah anie bye nyte,take care.love you my friend!

2 comments:

  1. qucai :( sedih sgt aqu bce blog ko . sabar ye kwnku . aqu fhm ko mcm mne. cool je ye my friendss. ALLAH bersame kite .

    ReplyDelete
  2. qucai ., aku tahu aku yang menyusahkan hidup ko, maaf andai kata lepas ni aku takkan gagu ko lagi. aku akan stop contact ko. ni sume demi kebaikan ko. still love you my friend ~

    ReplyDelete