Friday, 9 December 2011

assalamualaikum,aku tak tau nak kata ape lg,kehidupan aku skrg dh takde makne lg(empty),kenapa die pilih jalan nie bukn byk ke lg yg jln yg boleh pilih,aku tak kisah ape2 yg blaku tapi tlg bg tau sbb kenapa pergi macam tu saja,aku manusie,ade perasaan.aku sedih smpai tak tau nk ckp ape lg.bg aku semue yg aku bina musnah dgn sekalinye.memang aku seorang lelaki,setiap mase aku igat kt die,setiap hari,setiap jam sedikit pon aku tak penh nk cuba lupakan tapi die,memang ini semue kesilapn aku,aku seorang yg byk buat silap dan aku belajar dr kslapn yg aku buat.8/12/2011 tamat waktu persekolahan aku di alam pelajar sekolah,happy,sedih n mcm2 perasaan ade mase tuh,tapi aku hnye boleh kawal saje bnde tuh semua,aku tunggu dpn asrama aspura,aku fikir ssorg akn dtg jupe aku buat kali teakhir dlm hidup die tapi muka die lngsg aku tak nmpk,sedihnye,aku tunngu jgak kt dpn wakaf bas,fikir die dtg,akhirnye seorang kawan baik die dtg wish good luck untuk hidup aku,aku memang beharap die akan jupe aku untuk kali teakhir,hajat ku tak sampai,tape lah,aku redha ape yg aku alami,walau ape aku lakukan dlm hidup aku nie,aku tak dpt nk lupakan die lg,die pergi,aku masih diri aku yg dulu,sedih aku aku boleh simpan,tak perlu aku luahkan lg,aku tau die berusaha nk lupakan aku,thanx ya buat mcm nie,mase suruh jujur tak penah nak bg tau perkara yg sbnrnyer dan beakhir mcm nie,kawan tetap kawan,aku mintak maaf kerana sikap tidak baik aku ini,selamat berjaya dgn ape yg ko de skrg,satu saje,ko akn alami benda nie lambat @ cepat saje,mia farisya,jaga die,aku tak akn buang gambar die tapi die remove pics aku.lastly thank you for all that you make me like who i m now.anie(aja-aja fighting) aku tak tau ape mksdnye,please contact aku,bye

No comments:

Post a Comment