Monday, 29 April 2013

cinta dan kasih sayang

assalamualaikum,just nak share cerita.aku tak tahu kenapa diri ni byk sgt masalah yg buat aku sakit.kepada dia,sy minta maaf mmg salah sy ingat kt dia tp diri ni trllu prlukan ssrg seperti awk,dgn awk sy boleh berubah,yes i mean it,bg sy utk jelaskan sglanya dan kenapa bila dh bersama baru awk bg sy gambar tuh?kenapa sebelum ni tidak.mmg bercinta dalam islam haram.utk jawapan ni sy tk dpt bg sbb sy sendiri tk tahu kenapa manusia sekarang jadi macam ni,mcm2 perkara bermain dlm otak sy ni.harap dapat selesai kan masalah ni

No comments:

Post a Comment