Sunday, 29 May 2011

ok lah,klau kowg tgok pics nie pown bole agk citernye..cm nie kt tmpt aku blajar uh ade la sowg y aku mnt nie...cantik gak,baik aperh an,xp pagai jer aku xsuke,aku xtau knper skrng aku dh mcm bnci ckit kt die lah.eran aku d buetnyer,aku bkn ape pnh gak nk knl lbh rpt xp die jual mahal an,nk wt cm aner,,aku bkn laki lain,handsome and dot,,dot,,dot,hah aku suke care die dress ikt trend lah d kate kan...urm,syg nyer jual mahal skunk aku dh xde ati lg kt die sbb aku dgr y die suke oag lain malunyer aku..urm xpelah aku still aku n mcm nie..hahaha lawak2..aku arap "L" gembira dgn plihan die,aku xkesah..asal ko happy n still my friend.. lagu blog aku bkn saje2 ltk lagu mcm tuh,aku ltk coz tu care aku spai kn isi idop aku,stylo an,hehehe..bg pembace aku myb dh lalok wt bnde nie coz pnt ssgt..aku tgu"SOMEONE" tuh..maaf klau aku y trlbih dlm pegenalan kite.L sorry we only just member rite?arghh.....

No comments:

Post a Comment