Saturday, 23 July 2011

gembiranyer aku..

assalamualaikum hai there..hah heppy sgt2 nie,mane xnyer dulu aku xdelah cm nie sbb aku xrmai kwn xp skrng dh rmai kotttt..hehe crite nyer begini skrng kwn lame aku y aku agap paling rapat dh mule berbaik gan aku..sape y xhepy an.smlm aku msg die setel an hal knpe aku rgg gan die so msg puyer msg akhir nyer rpat semule.hahahaha..giler2..ade sowng insan nie aku suke die,,dulu jual mahal.xp skrg ade sinaran green light,mcm bole "on" aje an,,xp xper,,yang aku pling tkot an pling pnting dlm idop aku SPM doiii!!>....xlame lg ade pekse dh lah first puase..ade hikmah sebaliknyer..aku dh mule rajin utk blajar,dulu mcm bler...nk blajar mlas ajer rase, sekolah...aduh lgmcm malas nk dtg an..pape pon kali nie aku hepy semule gan idop aku..wahai kekwan ku mari kter berjuang utk mase dpn kiter klau y bercouple kurang kn lah..krane si die bkn bole bantu kiter dlm dewan nanti..hehe...thanx ani krane kwan gan aku and jd mcm dulu..fikir pozitive bye

No comments:

Post a Comment