Monday, 29 August 2011

selamat hari raya

assalamualaikum..haiii..mcm korang tau lah an DH NK RAYE!!!!hhahahaha,bestnye anxp bg aku sedeng2 jer coz nk trial beb..beb x beb lah an,bg aku raye jer..pas uh stdy.urm aku tgok blog die,die dh mule stdy aku jer y xlg,bila copem pas raye,myb xkot hah nk jln2 luUuuUuhhh...bru stdy,arap dgn berkat useha and doa dpt lah aku gan kwn2 lain brjaye dgn cemerlang..AMIN..aku snaryer nk ucapkn Selamat Hari Raya kt reader..maaf yer klu ade wt pape haha,,raye2,,y si die tuh jgn sgt nk shopping igat2 oag yer..urm ok lah kekawan aku byk bnde nk wt lg bye see you all again...

No comments:

Post a Comment