Friday, 30 September 2011

perasaan

assalamualaikum,hai there...sihat?aku dh lame xpost2 nie an,aku skrg byk bnde nk luah kan,aku xtau nk start y mane satu,ok lah mcm nie,,stiap manusie kt atas muka bumi nie msti ade perasaan kan??klau prasaan korg tu di kecewa kan ape y kowang rase? "gembira,sedih @ xde prasaan"..comferm2 lah sedih rite? ade sseowg nie an,die tau laki nie suke,syg die xp knpe sseowg tu sakit kn ati laki tuh..aku tgok laki tu dh byk brsabar gan ape y die dgr psl sseowg tuh,sapai dlm kelas die xder mood nk stdy,aku ksian n aku 100% faham ape y die rase,y sseowg nie bole xnk amik tau sal laki nie.y sseowg tuh bole msg bole call 'budak' lain xp knper xleh call o msg laki tuh? ape salah laki tuh kt sseowg nie?sseowg nie bole msg gan oag lain xp bila nk msg gan laki nie msti nak xnak and mcm tgu laki tuh msg dlu bru nak msg...laki tuh dulu di sakitkn oleh someone kt dunie lame die,kisah lame die an..xp kali nie mybe akn brulang?aku pon xtau sseowg nie aku tgok hanye kate saje y boleh di berikan xp xbole tunaikan,klau dh ade prasaan kt laki nie knpe sseowg nie xjage?sbb jarak and mase xtentukan ker? jarak y jauh bukan pghalang utk brsame kan,klau cume nak kwan laki tuh xkisah tau,die boleh trime seadenyer xp jgn lah SAKITKAN hati sseowg.hari tuh dh jupe and ckp mcm2 xp knpe masih mcm tuh? sseowg nie betul2 xnak ker?!!! laki tuh sunyi,y faham crite nie aku cume nk ko tau ape itu perassan,faham thanks wt mcm nie,,lelaki tidak sumue y ko fikirkan! belajar untuk mase depan.. maybe dgn care ko layan aku,stop untill that! hitam itu perasaan

No comments:

Post a Comment