Saturday, 1 October 2011

perangai baru

assalamualaikum,hai there agains...mcm biase lah bnde sedih sowg kwn,td ark laki nie dpt tau y sseowg uh upenye mmg xfhm diri die,kesian aku tgok laki tuh,tros xder mood nk wt pape,asal yer sseowg tuh wt mcm tuh kt laki nie..td aku tgok die msg kejab,xp bila laki tuh nk mase utk sndirian,sseowg tuh mcm wt donno jer,mmg xder prasaan an ko?!!eii sakitnyer hati..aku xnk citer lg..bila lg aku citer lg aku mule membenci! igat oag y bergelar 'sseowg'..klau care nk blajar sgt jgn lyn aku,aku ade prasaan,perasaan yg bkn bole d mainkan, jgn spai bnde nie trjadi kt empunyer diri,maaf..sekarang dlm tahap yg begang giler

No comments:

Post a Comment