Wednesday, 26 October 2011

cuti-cuti cameron highland

assalamualaikum,hah cuti sudah dtg,sepatutnye aku pulang ke rumah jumaat xp punye nk g cameron aku sgup balik ari ahad.awal2 cuti dh g jajelan an,nie pon gan bdk2 asrama lawatan sambil santai hahaa,gitu lah nmpknyer.mase ari jumaat uh,punye lah bria bdk2 lain nk balik,turun bas mcm pelesit larinyer,nk kejar ape pon xtau,rumah xkn bole lari an,mybe kejar awek nk date kowt..standard lah an kt skolah dh date nk jgak date kt luar(siapa terase maaflah yer).ar...yg "someone" ni kate kt aku xpergi so aku pon xdelah happy sgt nk g cameron,ok2..,jumaat mlam tu gempak skit,sbb asrama bagaikan rumh sendiri nk wt ape buat sje tnpe kire parkguard hahaha,bdk2 laki tido kt bilik tayang,bdk pompuan tu lantak dowg lah an..tgok citer sampai kul 12 lebih,gantok kot,dh lah esoknyer nk bgon subuh..nasib baik ustazzz anuar ibrahim ade,tlg kejutkan,jase mu tetap d kenag,haha
nk ckp lak psl "someone"nie,mule ckp xpergi xp tgok ade lak dlm trip gsane,puyer lah PANAS ati aku ai, briyer ckp x pergin geng2 y pergi cameron uh,rupenyer dh tau y "someone" nie nk terkezzutkan aku.pandai pelakon2 SMVT blakon an,bravo2!!ape2 pon kepada pelakon2 thanx yer join the group..
ari  pon belalu gan cepat,tiba mase tuk betolak g cameron.urm"jahat yer wt mcm nie"igat x??arap igat..kite org gerak kul 7 ar,sapai kul 11 lbh,lame ark?lame pon lame lah,janji sapai rite?sblom sapai kiter oag behenti kt warung tepi jln,breakfast luuu...time uh trjadi incident mrajuk majuk oleh due merpati hitam and pink,ape lah kowang nie,tu xkisah,y aku kisah y baju itam d lyn oleh pink xp aku y brsweater tdk d lyn,sakit2 ati..xpe2..ok jer.pejalanan d truskan,..hingga ade bdk muntah..aduh,potong line tol,bru nk tido lak time uh..aku rase pjg citer nie,tgok gambar lak yer




and then tiba d ladang teh,maaf lah klau citer,xp klau tgok muke kite org d atas memang tgah panas skit,knpe perlu kter org ikut awk brdue?knper x ikt kite org,ok xpe2,janji dpt amik pics rite?
ohh...maaf privicy skit,,hehe..kang ade y jeles pulakan zul,haha..sblom balik singgah pasar malam,kt situ lahirnyer satu insan kecil(mia),haha
kiter org jalan2 sampai kul 7 mlm,prjlnan y seronok+kepenatan,ontway balik semua y join g cuti,tidur dgn keadaan seperti d dlm rollercoster,haha,faham sajer lah yer..sampai sekolah kul12.30 mlm.satu hari y menyeronokkn!!hanye gambar dpt criterkan





dan pejalanan berakhir dgn ksedihan sdikit oleh aku,bg aku maybe kali terakhir dpt cuti dgn kwn2 and"someone" sbb jarak y jaoh,xper,ade jodoh kiter bertemu kwan2,untill now,bye
                                     GOODBYE EVERYBODY!!!!!!

No comments:

Post a Comment